länkbyte!

http://bygushi.blogg.se/

hahahhaahaha!


love to you guys!


haha åh gud vad jag garvade!


30 till!

30 till och jag når målet idag! kom igen, jag vet att ni kan klara deeeeet!!

länkbyte!

gör ett till länkbyte hära! med min sjukt snygga vän danielle ;)

kan ni?

Kan ni bli över 130 innan 00:00? Om ni blir det, så försöker jag kanske fixa nån överaskning ;) haha. så länka på era bloggar/facebook/twitter/dayviews osvosv! kom igen kom igen!

länkbyte!

gör nu ett länkbyte med min fina vän Elinor!

Följ!

Följ mej på instagram! För där kommer det upp bilder som kanske inte hamnar i bloggen ;)


just girly things


glöm inte frågestunden!


2012 wishes


woho!

klockan är halv 1 och jag har redan 51 pers som checkat in bloggen! keep it up people! :D
sjukt glad vart jag när jag såg det! Har fått större blogglust när jag bytt design också, så det är ju skit bra? right?!
haha, men idag är det sista dagen av 2011.. är det bara jag som avskyr att tänka så? haha.. det kommer liksom aldrig mer bli 2011. fast igentligen är det ganska skönt att få slippa det här året, det har absolut inte varit mitt bästa om man säger så, eller okej, sommaren var absolut bästa! men annars så. Jag känner verkligen hur osammanhängande det här blir. Men nu ska jag sätta mej och leka lite i photoshop! puss!




Gammal bild osvosv.

haha elinor...


hahahahaha elinor.. du är så dålig D: ♥

ny års pepp!


2012 wishes

haha, jag garvade fett när jag såg den här!

2012 wishes


truetrue...

Vet ni varför vi tjejer älskar er pojkar?

* Rufsigt hår när ni är precis nyvakna 

* Sättet ni så sexigt tar av sig tröjor (helt olikt hur vi tjejer klär av oss) 

*Att ni direkt förlorar ca 75 % av eran hjärnkapacitet när vi smeker insidan av era lår 

* Den där otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken 

* Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk 

* Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket ni får när ni försöker få av behån utan att lyckas 

* Hur ni erbjuder oss att låna era jackor trots att ni bara har en T-shirt under och det är jättekallt 

* Hur ni ser ut som små barn när ni sover, trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna



nyårslöften:

vad är era nyårslöften? :D
EDIT: kom på en till! Jag ska försöka sköta mej i skolan.

Ny design!

har suttit med en design ett tag nu, vad tycker ni? själv vart jag ganska nöjd, lite för mycket rosa kanske? vi får se om jag byter bakgrund eller inte. men nu ska jag fixa smileys på bloggen och sen är jag helt klar! ses senare!
puss!

.

Jag är glad att du inte är den som följer efter mej som en hund, jag är glad att jag inte är den du är beroende av längre, jag är glad att jag gjorde som jag gjorde.


Nytt:


Sarah Carlsten!

Kolla in den här bloggen! Sjukt fin tjej!

Www.sarahcarlstens.blogg.se


Bilen

Sitter i bilen på väg till tc nu, ska ta tåget kvart över 3 till Skåne. Så jag uppdaterar er senare! Puss!


Frågestund!

Nu har ni chansen att fråga mej exakt vad ni vill!

1 sak ni inte visste om mej

Jag har alltid med mej en speciell penna jag fick av min favorit lärare, det var hans tur penna och nu när han slutat är det de ända jag har kvar som påminner om honom ♥

teenager post..


the boys who..


before i die i'm gonna..


trolololol

ja, jag är medveten om att jag inte bloggar så bra, men jag är lite för lat för det... hehehehhheh.. men jag bloggar när jag har lust helt enkelt, fast det kanske vi kan ändra på? haha, men ni får faktist ta att kommentera också, annars är det ju orättvist om jag sitter här och lägger ner tid på något ni ska läsa och sen får jag ingen respons? det är väl lite task va? ja det är det. så kommentera babes ♥
Men så idag ska jag in till stan och träffa agnes och sen ska jag typ sova hos henne, vi ska lana spela.se! :D
fast jag kommer bara göra allt det där om jag orkar, för jag är über trött.
hihihihihi, men nu ska jag typ sätta mej och chilla vidare, puss!
Ta mej tillbaka ♥

Bilen

Sitter i bilen på väg till farmor och farfar har just släppt av Alice. Tänkte inte på att blogga igår, haha, men jag hade en trevligt kväll, jag och Alice drog på bio, fick gratis godis för att det var premiär :D lycka! Men efter det drog vi till min mormor och morfars lägenhet, var i ett stort behov av en mössa, haha... Men vi stannade där ett tag och sen drog vi och mötte pau och Pontus tror jag dom hette, trevliga grabbz, men vi typ träffa estelle lite snabbt också, tror det är så man stavar det i varjefall, men det var en trevlig kväll, vi typ aa, men sen drog vi till Max vid 11 tiden typ och sen hem, så det var en finfin kväll, Alice sov hos mej också. Om ni ville veta liksom? ;) haha, men nu börjar jag må illa! Haha seya!


Medis

Sitter på bussen nu, ska in till Medis och möta upp Alice, skit länge sen jag träffade henne! Men vi ska på bio och sen typ träffa lite folk, mysmys! Hoppas ni får en bra dag! Puss!

Bjuder på en cp bild...


Stan

Drar in till stan nu, till mormor och morfar, kommer nog inte kunna uppdatera så bra idag, så vi får se! Puss!


God jul

God jul mina fina läsare!


Duktig jävel som inte bloggar?

Inte orkat blogga idag, har chillat lite och så, ni vet sånna trevliga saker man gör innan jul! Shitt alltså det är jul om 1 timme och 15 min! Sjukt! Men nu ska jag Chilla vidare ;) puss!


.

Sen första dagen på skolgården, jag såg dig, jag dog
Våra blickar dom möttes och jag såg hur du log
Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta
första gången, det slog mig, kärlek är smärta.

woopwopp!

En söt tjej skrev om mej på sin blogg! tycker ni kan kika in den ;) HÄR HITTAR NI DEN

hahahahaha!


nytt i garderoben

image description

skärholmen

Tjeeeenare!
drog och mötte upp Jenny och sen Erica, vi drog till skärholmen och kollade runt lite i olika affärer, försökte hitta en julklänning till mej men den ända jag gillade fanns inte i min storlek, fett ledsen jag blev då.. men jag fick med mej några andra saker hem istället ;) Jag försökte blogga under dagen men internetet funka typ inte så det gick inte.. så yes! men nu får ni lite bilder från dagen så ses vi senare! puss!
image description

teenager post..


weheartit


the boys who..


*rubrik*

däckade vid typ 11- halv 12 igår, shitt vad trött jag var! men jag typ låg och kollade på film, sen typ somnade jag, haha, med sminket och allt, inte bra. men idag ska jag typ in till stan eller farsta och leta julklänning och sen ska jag hem och städa, kul? nej.
men jaja, ska fortsätta chilla lite nu i varje fall ;) puss!
bild från i somras. take me back.

.

skolan va bajs tråkig idag, men nu har vi loooov! så sjukt jääävla behövligt! men jadu, jag fick lagg på min lärare idag, hatar henne. Men fick mina presenter av mina fina vänner idag och dom fick sina. Efter skolan drog vi till Jenny och typ hade det allmänt trevligt! Har inte haft någon lust att blogga så thats why... men nu ska jag städa mitt ruuum! puss!

fyfan vad jag har saknat att få känna den där känslan igen, lycka. och nu äntligen får jag känna den, jag säger bara tack till mina underbara vänner! ♥

bloppis?

tycker ni att jag ska ha en bloppis? för jag har lite kläder jag kanske inte vill ha längre.
så vad tycker ni? Bloppis eller inte?




before i die i'm gonna..


länkbyte!

gör ett länkbyte med en tjej jag bloggade med förut! haha. meningslöst, men KOLLA IN DEN DÄR BLOGGEN NU ↓

woopwopp

nu är min garderob nästan klar! gaah, så awesome det kommer bli! kanske inte min dröm garderob, för den vet jag att jag inte kommer få förens jag flyttar ut ;) haha, men när hela rummet är klart så visar jag det! tycker ni att jag ska visa det i en video eller bilder?
Gissa vem som får pengar imorgon? jo jag! jag får 1500 kr i månaden och dom pengarna tar ju slut gaaaanska snabbt.. haha. Men imorgon så blir det nog att dra in till stan eller farsta och shooooppa! hoho!
Juste! så snart jag fixat mitt rum och allt sånt så kommer jag blogga bättre med mer bra bilder och sånt, har så fullt upp med skolan och rummet så att det är sjukt! så yes! ni får vänta helt enkelt ;)
Men nu ska jag chilla vidare.
Ni får lite gamla bilder här också, senhest som jag är.

Kärlek..

Har suttit och surfat runt lite på olika klädsidor såhär på lunch rasten och vet ni vad jag hittade?! Världens snyggaste skor! Kanske inte skit roliga eftersom att dom är svarta, men seriöst, så galet snygga! Håller ni inte med? Och dom är snart mina, om jag inte hittar ett par ännu snyggare dåra ;)


Instagram

Följ mej så följer jag dej!


Julkonsert

Är på en julkonsert just nu! Uppdaterar senare!


Duktig idiot..

Duktig jag varit på att blogga, håller ni inte med? Haha... Men har typ haft fullt upp hela helgen! På fredagen så sov jag hos Frida med Rasmus också , igår så kom några killar till henne också så vi hade typ "filmkväll" haha, sen drog dom hem vid typ 2 tiden eller nått, det var ju trevligt, vaknade vid 12 skulle igentligen varit ute ur huset vid 11 haha, så Jaa... Men är på väg hem nu, ser galet ofräsch ut och har cp ont i huvudet .. Trevligt? Nej.. Så när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mej i soffan. Ses! Puss!


Todays:


Fika med Frida och Elinor!

Sitter och fikar på cafe voltaire, skit mysigt!


...

När livet suger och man bara vill dö, då vet man att man nått botten.. då vet man att det igentligen inte kan bli sämre, men det är så jävla svårt att ta sej upp igen. Jag är där just nu, längst ner, på botten. Jag vill tillbaka till sommaren, då jag var så äckligt jävla lycklig och ingenting i världen kunde stoppa mej! men sen kom han och rasade ner allt... Han är ett stort jävla misstag i mitt liv, men han har gjort mej starkare. Jag kommer aldrig tacka honom för att han gjort det här mot mej, aldrig. För allt han gjort är fel, även fast han gjorde mej starkare.
Jag är fortfarande kvar på botten, fortfarande längst ner och jag kan bryta ihop ibland, även fast jag verkar så jävla stark utifrån, för ni som tror att jag är det har så jävla fel.
Man kan inte riktigt säga att livet är som en bok, för i en bok finns det alltid en liten förklaring på vad som kommer hända men det finns det inte i livet, det finns ingen förklaring, inget facit, ingenting. I livets bok får man ta ord för ord, mening för mening.
Så när du ligger längst ner på botten, med mej och massor av andra, så passa på att läs nästa mening, och försöka klura ut vad som händer på nästa sida. Jag vet det är svårt, inte ens jag klarar det, men försök, för ditt eget bästa.

Rätt Chill lektion


Sköööölan

Sitter i bilen påväg till skolan, intressant att veta va? Oh yes. Men hann inte blogga hemma för att jag 1. Försov mej 2. Va för lat för att fixa men snabbt. Men nu ska jag inte skriva mer, puss!


Cool story bro, don't tell it again


Oh yes.


orkar inte..

Mitt liv var inte perfekt förut, men åtminstånde så levde jag som jag ville.



hahahahahhahah


before i die i'm gonna..


teenager


saknar ♥


köpa häst, mange bjuder


home

jag blir hemma idag.. ska sätta mej och jobba lite och försöka plugga tror jag, kan nog behövas! så idag får ni kanske massa onödiga inlägg ;) haha.. seya!
hahaha kärlek!

Rubrik..

Förlåt för bajs bloggning idag! Men inte tänkt på bloggen idag faktiskt :) men idag så var det skola, drog hem innan idrotten, mötte upp Frida, drog hem till mej, klippte hennes hår, drog till hennes konsert, sen drog jag, Elinor, Wilma och Jenny till grillen och käka. Jätte nice kväll! Men nu ska jag kolla på tv! Puss!


Todays:


Tanke...

Har ni någonsin undrat vad alla som går på bussen har för liv, dom kanske mår svin dåligt och ska ta självmord, eller kanske åka och köpa sin bröllops klänning, eller gå på en dejt, det skrämmer mej faktiskt lite att jag inte vet vad dom ska göra, jag vet inte varför, det bara gör det. Lite små skum tanke kanske men jaja...


Tagga skolan med ny frilla och allt!


DAAMP!!!

VAD FAN ÄR DET MED MENYN?!?!?! JAG FÅR LAAAGGGGG!!! ALLT ÄR PRECIS LIKA JÄVLA DANT SOM PÅ TEST BLOGGEN MEN INTE FAN FUNKAR DET HÄR!!!! GAAAAAH JAG FÅÅÅR LAAAAGGG!!!!!!!

vilken diet jag går på..

jag går på seafood dieten och den går ut på det här:

the boys who..


*rubrik*

igår så drog jag på jullunch runt 12.. typ eller något sen efter deeeet drog vi till mormor och morfar och fixade något där, vet inte riktigt vad, haha, sen drog vi till ikea. Köpte lite grejer till mitt rum! shitt va grymt det kommer bli! så sjukt pepp på att fixa det nu! hohohoohoho! fick lite grejer igår också, typ bara saker jag verkligen behövde! :D sjukt bra ju! visar bilder på det jag fick senare. tror faktist jag glömde en påse hos mormor och morfar, smart tjej.. haha. Men idag så ska vi börja fixa med mitt rum, vi börjar med att riva ut allt och sedan fixa garderoben! det kommer bli så sjukt coooolt! men nu ska jag ta lite före och efter bilder ;) puss!

Vilken kändis är jag lik?

Haha, tycker ni att jag är lik henne? Tycker verkligen inte jag! Haha.


Todays:


Jullunch

Sitter hemma hos sthåls nu, har jullunch med hela släkten! Myspys! Är jääätte hungrig! Haha, tjockis jag är :D men inatt så kollade vi på tv och pratade slogs lite om kakorna och sånt.. Yeaaaa.. Haha! Trevlig natt i varjefall! :D men nu måste jag verkligen vara lite social , ville bara göra er medvetna om att jag lever! ;) puss!


dagens bild:

jag har världens finaste vänner ♥

Before i die i'm gonna..


wtf?!

vad hände med statistiken?! från 50-60 till 20?! och ni som läser, kommentera lite! det blir så sjukt mycket roligare att blogga då! just so you know! ;)

bjuder på den här snyggingen undertiden ;)

Spanish

Hann inte blogga imorse, så yea.. Men sitter på spanskan nu, har allmänt tråkigt, är allmänt Depp och sur, wiwiiwiwi.. Men har lunch om 15 min så det är awesome! Ni får en bild på dagens senare för jag ställer mej helst inte upp mitt i salen och tar bild på mina kläder ;) haha. Ikväll så kommer det några fina människor till meej, vi ska Chilla apa och kolla på film och ha ägg, mjöl och senap i ansiktet och håret... Men tror inte jag har senap så tar typ ketchup istället! Haha! :D men nu ska jag sluta! Puss!


fml.


ja dom vart 50 pers, ja jag ska göra det imorgon, ja jag kommer dö.

before i die i'm gonna..


lagglagglagg!

är så sjukt jävla arg just nu! vill bara döda bögen seriöst. jävla hora han är. men jag ska inte lagga här i bloggen, så vi ses troligtvis imorgon då jag är lite gladare!

Dagens outfit

kameran är på laddning just nu så ni får nöja er med en liten cambild sådär!

Dagens lars

För att han är king på det han gör och har så sjukt bra låt texter!
min favorit låt av honom är helt klart:

Hugger i sten


Han har så sjukt många bra låtar, så honom rekomenderar jag verkligen!

Before i die i'm gonna..


Words...

...En krigare slåss inte för att han hatar den framför sej, utan för att han älskar dom bakom sej.

jag ska gifta mej med honom ♥


Pluggplugg

Sitter och försöker plugga lite nu, kom hem för nått litet tag sen. Men idag kommer dagen bestå av plugg och sen ikväll träna och göra en design till en tjej! Så jag kommer ha fullt upp! Men vad gör ni en tråkig dag som denna då? :D


Dagens låt:

Adore You - Lil Rain

Låten är så jävla fin, älskar den liksom, den ger så sjukt mycket minnen, både bra och dåliga.

Before i die i'm gonna..


Första inlägget.

jadu, hur ska man börja, jag är Tintin född 23 februari 1998, vilket ni ser i presentationen. Jag hade en blogg innan med en av mina kompisar, men jag ville inte blogga där längre utan jag ville ha full kontrol över min egen blogg, om ni fattar vad jag menar? men den här bloggen kommer handla om mej, mitt liv och allt sånt där. Jag lever väl ett ganska normalt liv kan man säga, jag är inte über rik, jag är depp lite då och då, jag är lycklig lite då och då, jag är pretty dålig i skolan, men jag överlever. Jag har världens bästa vänner och är olyckligt kär i världens störta idiot.
så ja. Tänkte förklara kategorierna lite:
Dagens låt, färg, humör, bild osv.
den är väl ganska uppenbar, men där lägger jag ut dagens låt och i dagens låt kommer jag förklara just varför den blev det. dagens färg, humör och bild är det likadant med.
Dagens outfit:
Det borde ni veta vad det betyder? jag lägger i varjefall ut en bild på dom kläderna jag haft underdagen.
Dagens lars & snygging:
Där kommer jag lägga ut en bild på en snygg person. och på dagens lars kommer jag göra ett helt inlägg om en lars helt änkelt.
Dagens citat:
Där lägger jag ut ett citat jag kanske tycker är bra, eller som passar in på livet just då.
Nytt i garderoben:
Där lägger jag in bilder på det jag köpt. ganska änkelt.
Fotografier:
Jag älskar att plåta, så där lägger jag upp bilder jag tagit.
Before i die:
Där lägger jag ut bilder på saker jag ska göra innan jag dör.
Det var väl typ alla? ja, typ, haha. men då vet ni lite om det. jag börjar blogga nu, haha?
men vi ses, puss!

Välkommen till min nya blogg!