Nágon rubrik sáhär.

Godmorgon mina änglar!

Igár sá var vi först och ákte nágon random bát, efter det vart vi dissad av en buss, sen tog vi báten tillbaka och gick nágon tunnel som gick undervattnet, ganska ointressant om jag fár säga det själv.. Men sen sá drog vi till världens största modeljärnvägar, svárt att förklara men det va feta coolt! kiruna fanns med där, ihihohihohihohihohohi, tufft.
Sen gjorde vi nágot jag inte minns vad det var och massa sánt trevligt.

Idag ska vi i varjefall shoppa! wiho! Det ända jag vet att jag ska köpa är ett par röda converse, det är typ den ända färgen jag inte har. hihihih. Men nu tror jag faktist att jag máste dra.
Vi hörs!
Love to you!



Sádär ság det ut, as ballt var det!


woop woop

Hellluu, var i stan idag sådär lite random, kändes bra, men vill inte ha mer snö...allvarligt liksom ?
Den borde smälta nu och det borde bli varmt. Skulle gärna vilja åka utomlands til något varmt land, tänk vad skönt ! Typ sola jätte mycket och typ sova, och sånt tyyp, dumma tintin som har åkt utomlands, vill också..
<--------hohoh, sådär såg mitt ansikte ut idag typ...!

*rubrik*


Tysklaaaannnddd

Tjaa! Ni anar inte hur glad jag blev när jag ság att det fanns dator pá hotellet.. fast det finns inget á ni jag fár göra en sán där konstig sak över ett a istället, smart som jag är! Men.. vi har precis käkat frulle och ska snart upp till hotellrummet och fixa oss och sedan dra ut. VET NI VAD?!?!?! DET FINNS NUTELLA PÁ FRUKOSTEN!!!! NI FATTAR INTE HUR LYCKLIG JAG VART!!! Jag kommer lääättt leva pá nutella dom här dagarna..
Förövrigt är hotellet och hotellrummet jätte fint! verkligen! badrummet är hur fint som helst, stort badkar, fräch dusch och 2 handfat. jag har bara haft ett finare hotellrum 1 gáng innan och dá va det typ ett 5 tjärnigt hotell, sá det här säger man ju inte nej till.

Jag lovar er, ni kommer fá maaassaa bilder när jag kommer hem och jag kommer nog slänga in ett inlägg varjedag förhoppningsvis!

Känner verkligen hur osammanhängande den här texten vart men nu har jag lite brottom, máste upp och fixa mej!
Love too you guys!



Vi bor pá balkongen där det stár ''Hotel'' och det ligger apigt centralt!


Deadmau5 2 juni

Helluuu, andra juni kommer daedmau5 till Sverige ! Helt otroligt awesome, tycker inte ni det ?
Men iaf så är det 18-års gräns på dansgolvet och 20-års gräns på VIPområdet....så drygt, bara för att dem var tvugna att servera sprit >.< såhär elakt, så jag får inte gå. Super hämskt men well, får tagga till alla konserter på grönan istället i sommar, finns det någon som vet om någon bra ska komma iår ? :)
Pusshej !

Frida c:

Helluu, jag heter Frida och ska blogga här hos Tintin medans hon är i Tyskland.
Tintin går tyyp i min pararellklass men vi hänger ganska mycket eller ahhh typ för det mesta så hon bad mej blogga ist för henne. Jag är iaf 1 år äldre än tt, har blont hår, är lite kortare än henne och spelar fotboll och trummor. Undrar ni något är iaf bara att fråga :)
pusshej !
<-------That's me.

Have2have

Hur underbara är inte dom här skorna? går inte att förklara med ord!
Och dom här då?! Färgen är ju bara just-to-die-for.
Första paret hittar ni här.
Andra paret hittar ni här.

Dagens:


Min nya kärlek!

Nu är det ju såhär att jag och farsan drog lite spontant till Mediamarkt och jag fick med mej den här finingen:
Canon powershot G12, faktist inte så spontant, har sparat ett tag och varit ap pepp på att köpa den! och nu när jag ska till Tyskland imorgon så kände jag att jag lika gärna kunde köpa den nu och vet ni vad som kommer hända i bloggen nu?! jo, mer bilder, mer bloggning, mer awesomenesssss! hur grymt?! Så nu jävlar!
Ikväll blir det förövrigt fest, så ni får bilder och allt sånt antingen inatt när jag kommer hem eller om jag hinner imorgon eller när jag kommer hem från tyskland.
Jag ska försöka fixa någon som kan blogga åt mej så att ni blir uppdaterade undertiden jag är borta!
Kärlek till er!

Grattis mej!!!


weheartit


wiwi

såhär gör vi, för att jag ska kunna blogga mer... eller alltså.. svårt att förklara, men what ever så ska jag börja blogga mer om min vardag, inte som att jag skriver typ ''hej idag har jag inte gjort någonting, hoppas ni har det bra, puss'' utan lite mer intressanta saker, nej men haha, om jag ska på bio så uppdaterar jag då osvosv. fattar ni? eller tycker ni att jag inte ska göra så..? Svara på det ni! :D

SE ANNARS JÄÄÄÄÖÄÄÄÄÖÄÄÄÄVLAR!!!!!


paris 2011

bjudarN

Såhär på morgon kvisten har jag tagit mej tid att ta lite egobilder, söt som jag är så bjuder jag på några.

yes...


iPhone pictures

Alla bilder är tagna av mej med en iPhone4s.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3151115/images/2012/pic_189186482.jpg" class="image">



Svar:

Svar: Tack vad glad jag blir!
Självklart kan jag ha det! Är inte riktigt den bästa på att redigera bilder, brukar inte göra så mycket sånt, haha, men klart jag kan göra guider! ♥


<Bild från i somras>

shit i love


HpLyrikz


shoes for everyone.

shoes for everyone

Dream outfit


Svar:

Svar: Jag använder photoshop elements 10, sjukt bra photoshop!

Så jävla bra.


Musik:

Den här låten blir man så sjukt galet peppad av! Man vill bara dansa runt och ha volymen på högsta! Testa det, sätt på den här låten på högsta volym hemma och bara dansa, man blir så sjukt galet glad av den!
Björn Rosenström – Hultsfredsfestivalen

RSS 2.0