Godmorgon!

Ligger i sängen just nu, pratar lite med jenny och planerar lite för ikväll. Kvällen kommer bli grym! Så sjukt taggad!
Men jag ska fixa mig lite, packa väskan, dra till jenny, sen möter vi upp några, fixar lite grejer sen drar vi till henne och fixar oss galet!
Ni får dagens och det ikväll.
Vart ska ni vara på valborg? ses vi kanske i stortorp? ;)Fick värsta kicken!

Fick värsta kicken och ville blogga!
Men jag ligger och kollar på big brother just nu, trevligt trevligt!
Imorgon är det valborg, om ni nu hade missat det? Det blir att dra till stortorp och möta massa folk sen så får vi se vart kvällen tar vägen!
Men nu börjar det igen!
Hare bra babes!

PlaneraPlanera

Jag är jätte pepp på att blogga hela tiden, men vet aldrig vad jag ska blogga om.. Men nu har jag bestämt mig för en ny start, igen. haha. Men jag ska sätta mig och planera, planera och planera. Komma på massa feta inlägg, göra en ny grymt fet design, grymma bilder och massa annat, det kommer bli en fet blogg!
Så jag kommer tillbaka, hoppas jag ;)
hare gött!Nu jävlar händer det grejer!


såhär står det till.

Jag är nog inte riktigt en ''blogg-tjej''. Jag klarar inte av att uppdatera regelbundet eller sånt, så jag gör såhär, jag kommer uppdatera om vad jag vill och när jag vill, så får ni följa bloggen om ni vill.

Fjällen

Jag kommer inte ladda upp flera bilder, för antingen är jag jätte ful på dom, eller så är det andra människors ansikten på dom och man måste ha respekt.

Blä

Godmorgon sunshines!

Ligger i sängen just nu, kollar lite bloggar, lyssnar på musik och käkar godis. Jag vet att jag varit hemma sen igår men va på landet igår och sen när jag kom hem orkade jag inte blogga.
Idag ska jag kanske ta bilder till den nya headern eller så träffar jag bara lite folk eller så slutar det med att jag ligger hemma hela dagen.. haha. Nej det ska jag icke göra, jag får ta och se till att nånting händer.
Det var i varjefall jätte nice och chill i fjällen, kan visa bilder senare för nu ska jag fortsätta med det jag gör, haha!

.

Love me or hate me. i'm still gonna shine.


HÖHÖHÖHÖHÖ RUBRIK.

.


Tintin hära!

Sitter just nu här uppe i Vemdalen chillar galet och kökar godis med min lillpöjk. Förövrigt så är mitt internet typ segast i världen så jag kommer inte blogga så bra, men jag har förhoppningsvis någon som kan hålla bloggen uppdaterad ändå! :)
vi ses senare!
Puss!Morgonpigg..

Fast ne, skolan som gäller. Dock sista dagen innan påsklovet, det är rätt chill! :)) Inget plugg eller något sånt skit över lovet, typ första gången :o
-
Ja, har varit kompis med Tintin i kanske 2 år? och tänkte om ni har någon fråga om henne så kan jag svara på den 8D (Haha, nej jag är inte så bra på att blogga)
-
Skrattar varje gång jag ser den <3

HEJHEJHEJHEJHEJ

Elinor här, ska blogga här idag och imorgon eftersom Tintin typ ska till fjällen C: Ja, och imorgon åker jag bort, så jag kunde bara blogga de här dagarna :D
-
Okej, jag är inte så bra på sånt här, men ja. Vad har ni gjort idag? :)
-

like a bauws

Jag tycker jag har blivit jätte duktig på att blogga dom senaste dagarna, visst håller ni med? :D
Jag har förövrigt super mega apa brottom så jag hinner bara slänga in ett snabbt inlägg, men igår så var jag ju och simmade så kör på det idag igen.
Bara 2 dagar kvar till lov, bara 2 dagar kvar till fjällen, bara 6 dagar kvar till pappa. Shiiieeeet vad jag längtar!
Ja jag erkänner... jag ser lite konstig ut på morgonen, men det jämnar oftast ut sig på dagen :)

På G hem

Sitter på bussen nu på g hem, så fort ja kommer hem så ska jag käka, men kanske slänger in ett inlägg ikväll, puss!


.


SKOLASKOLASKOLA

Ska snart iväg till skolan, börjar 10 idag så det är galet chill!
Efter skolan så drar jag och simmar eller så drar jag hem direkt.
Jo juste! på Torsdag åker lilla jag till fjällen så jag måste hitta någon som kan blogga åt mig, men det ordnar sig förhoppningsvis.
Men nu ska jag käka lite frullebulle och sen dra mig iväg mot skolan.
Love to you!
GUD VAD SÖT JAG ÄR OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG

TränaTränaTräna!

Jag måste verkligen börja träna! Är galet pepp på att få värsta kroppen!
Vill inte ha värsta pinnsmala äckelkroppen utan är mer ute efter musklerna. Jag är redan ganska nöjd med min kropp, vill bara få tillbaka mina muskler som jag förlorade när jag slutade träna, har simmat några gånger för att få igång kroppen. Jag och wilma ska testa skogås gym och se hur det är där, så får vi se hur det blir!
Nu jäklar ska det bli ändring!Blä

Har verkligen ingen lust att blogga, statistiken går neråt ingen kommenterar osv. fast det kan jag ju skylla mig själv lite. Men har verkligen ingenting att blogga om...
Kan vi inte försöka göra såhär, ni kommenterar om vad ni tycker jag ska blogga om, om ni vill att jag ska visa mitt rum, hur jag fixar mig osv.
Så ska jag försöka få fart på bloggen igen!
Kommentera, Kommentera, Kommentera!RSS 2.0