Min skola haha.


Dreamhouse

Någon som kan köpa det till mej? kostar bara 15 mille.

Känslan man får när man ser sin drömgarderob...


shit i love


Lyx vs Budget


pictures:

Jag får sån sjuuuuuk länktan efter sommaren när jag ser dom här bilderna! Alla är från midsommar, usch, skulle verkligen behöva sommarlov just nu! Trotts att det bara gått några veckor i skolan.

Ny start!

Nu har jag organiserat om lite i kategorierna och bytt design för nu jävlar blir det ändringar här!
Kategorierna ser ut såhär:
Och alla med hjärta efter är ''grundkategorierna.'' Så som ni kanske ser så tog jag ''allt'' alltså att jag bloggar om både, Foto, Musik, Photoshop och Design. Resten av kategorierna är bara lite allmänt som kan va kul.
Och i och med det här så kommer jag bara blogga när jag har något att säga. Och inte då typ ''tjena bloggen, sitter och fikar med Emelie nu, hoppas ni har en bra dag, puss!'' Utan det kommer vara för det mesta genomtänkta eller bara bilder, kommer bli mer kvalité men dock mindre bloggning! Hoppas ni står ut ändå ;)
Så nu jävlar blir det ändringar i bloggen!

Shit i love


såhär är det...


@ skolan

Sitter i skolan just nu, sitter och typ... Ritar, haha. Men efter skolan så ska jag och Kornelija in till Farsta, jag måste kolla present till mamma, hon fyller ju år på torsdag! Sen efter det ska jag nog hem och plugga. Kanske. Eller. Ne. Jag gör det imorgon istället haha... Gud, inte bra tintin.
Hann inte blogga imorse, låg och slappa lite för länge i morse... Men ni överlever! Hoppas ni får en bra tisdag! Puss babes!


MASSA MUSIK!!!



Dagens:


Today:

Jag gick upp, fixade mej, drog till skolan, drog hem. Intressant dag va? ;) haha.
Men är galet trött! ska nog fixa något att äta nu och sen fixa lite i rummet, fast bara kanske. haha ;)
Ni får dagens alldeles strax!
pussbabes!
ge mej ♥

wääh.

Har legat och halv sovit hela dagen, mår bajs, trött hela tiden, får ont i huvudet när jag läser, är depprimerad osvosv. wääh.
Imorgon blir det skola i varjefall, vet inte riktigt vad som händer efter, vi får se! Hoppas ni haft en bra söndag i varjefall! puss babes! ♥

what should i do about it?


Jag kan inte säga att jag är någon som varit med om allt, men jag har varit med om väldigt mycket för att vara i min ålder. Jag är 13 år, jag vet vissa saker jag inte borde veta, varit med om saker jag inte borde varit med om.
but what should i do about it? Hänt har hänt, sagt är sagt, jag kan ju inte riktigt bara spola tillbaka och göra om, tänka om.

hey you.


Chill dag

Godmorgon!
Som ni säkert fattade så vart det ingen fest igår, så låg hemma och myste lite med mej själv ♥ Gissar på att jag ligger hemma idag också, har verkligen ingen ork att göra nått, orkar knappt ställa mej upp.
Men har precis sett klart på sex and the city 2 och ska snart sätta på en ny film och kanske fixa nått gott att äta, hoppas ni får en super bra söndag! puss babes!

Mys!


städa!

Nu vart jag jätte pepp på att städa. wtf? Men jag ska ha ett fräscht rum och efter det så ska jag mysa ner mej i sängen med en film och lite gottigott! hoppas ni får en lika mysig lördagskväll som mej, haha, puss babes!

hehe...

Inte varit bästa bloggaren dom senaste dagarna om man säger så.. Men, jag är faktist en människa och jag har inte all tid i världen och eftersom att mestadels av min tid går åt till att komma ikapp i skolan så får ni stå ut!
Igår så drog jag hem direkt efterskolan sen kom frida vi typ käka pannkakor köpte godis och la oss och kollade på film, vi hann inte ens se klart första filmen.. trötta som fan var vi! haha, juste, visste ni en sak? Frida låter som the grudge när hon sover hahahaha.. så söt.
Men idag.. så stannar jag nog hemma sen blir det kanske fest ikväll, fast det beror på om jag är för trött eller inte.
Hoppas ni har haft en bra fredag/Lördag så ses vi! puss!

seriöst..?

Folk som klagar på videon under, jag säger bara, töntar. Jag sa vad jag tyckte, jag bad inte om eran åsikt eller vad ni tyckte om videon? visst säg att jag leker fjortis eller är töntig, säg vad fan ni vill, men inte fan kommer jag bry mej ♥
__________________________________________________________________________
Inte orkat blogga idag, vart på allmänt bajs humör, varit arg, ledsen och allt sånt bajs. so yes!
efter skolan drog jag till wilma och färgade hennes hår i varjefall, det vart typ svart brunt, hon passa fett med bra i det! woho! Men nu ska jag lägga mej i sängen och chilla apa! puss!

Wanna be a barbie, huh?

Fin stillbild osvosv...

Tjeeenare!

Kom nyss hem från heron! Filmen var skit grym, fast läskig... haha, Elinor tyckte att det var skit kul att jag typ sket på mej hela tiden :( buhu! Men nu ska jag ta bort sminket och chilla apa! hoppas ni haft en bra dag! puss babes!

onsdag

Godmorgon!
Idag efter skolan så drar jag in till heron med Elinor, vi ska se breaking dawn ;) Bara sätt halva för jag somnade sen.. haha.
men i varjefall, Nu ska jag fortsätta fixa mej så ses vi senare! puss!
WÄÄÄÄ sommar D:

Svar på frågestund!


@ schoooool

Sitter i skolan just nu, har precis slutat men ska sitta och vänta på Frida tills 10 i 4... ap tråkigt osvosv.
Men vi ska i varjefall in till farsta och plugga, har heeela väskan full med plugg och datorn, alltid kul, huh? inte riktigt va.. Jag behöver helg, nununununu! Och jag ska inte slöa en liten gnutta på helgen, jag ska va ute och köra på 24/7! om jag orkar de vill säga ;) Men nu ska jag messa frida och kolla vilken buss hon tar! puss babes!

Tisdag

Somnade ganska sent igår.. mådde inte så bra...
Men nu är jag uppe har snart fixat klart mej, bara det sista kvar! SATAN JAG MÅSTE DRA OM 10 MIN.
Bajs då... men jaja, jag uppdaterade i varjefall innan jag åkte ;) idag ska jag till farsta och plugga i guess, så ja!
vi ses! puss!

Imorgon!

Imorgon så ska jag svara på frågorna i frågestunden! Fast jag lovar inget ;) haha... Men så att ni vet det, har fått lite frågor om när jag ska svara så jag gör det snart! i promise!
SÅ PASSA PÅ ATT STÄLLA DOM SISTA FRÅGORNA NU!!!!
<klicka på bilden för att komma till frågestunden>

.

I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't.

Home sweet home!

kom nyss hem, fick typ ingenting gjort.. hittade ingenting.. fuck google.
Men jaja, Imorgon blir det plugg igen. Kul liv osvosv? Nej men nu jävlar ska jag ta hand om skolan!
igentligen har jag inget roligt att blogga om eftersom att jag har ett så sjukt tråkigt liv.
haha, puss babes!

@ expresso house

Sitter på expresso house med Frida just nu, ska skriva någon uppsats skit om skolor i Malta (?) men aa, vi sitter väll här någon timma till. Men nu måste jag verkligen plugga! puss!

Godmorgon!

Godmorgon sunshines!
Har precis fixat klart mej och ska snart borsta tänderna sen är det dax att dra sej till bussen.
Vet fortfarande inte vad som händer efter skolan, vi får se helt enkelt! Men nu måste jag dra! puss babes.
Haha märkte inte förens nu att jag hade upp ögonbrynet (?)

Ska jag..

Ska jag sluta blogga..? alltså, jag funderar på det, nu går statistiken ner och ni kommenterar inte osvosv. Det är inte kul att blogga då. Får liksom ingenting tillbaka på det jag lägger ner på er? Det är inte rättvist.
Men förövrigt så tänkte jag gå och lägga mej nu, apigt trött är jag.. Sovmorgon imorgon i varjefall! Thats gooood! Efter skolan... vet jag inte vad som händer, vi får se. sov sött, puss!
Världens sötaste gris osvosv...

trött as fuck.

Kom hem för ett tag sen, är trött som fan... Har tagit bort sminket och sitter med en ansiktsmask just nu.
Helgen var bra, orkar inte berätta vad jag gjort men aa, nu vart jag på jätte dåligt humör.
hejdå!

@ Frida

När jag kommit hem från Emelie så började jag fixa mej och drog till centrum och mötte upp Frida, vi drog till Wilma och typ, käkade, kolla film och hade allmänt trevligt. Nu sitter jag i Fridas rum medans hon håller på att städa, haha, kvinnan har hittat hem! Men vi ska i varjefall käka här sen drar vi till skogås centrum och möter upp wilma och sen drar vi till henne och har godis kväll! woho!
Jag vet att jag skulle blogga bra idag.. men det vart ju som det vart.. hade ingen dator heller så ja.
Men jag hoppas ni haft en bra dag och fortsätter ha en bra kväll så ses vi! puss babes!

Nya hårfärgen!


@ Emelie

Sov ju hos Emelie igår, orkade inte blogga då heller, men vi typ spelade monopol, snacka tele med några och blablablablabla.. Sen somnade vi till smurfarna.
HAHHAHA vad blir det om man korsar en ko och en smurf?
- En blå mögel ost. HAHAHAA!
seriöst, jag döööör.... Men okej, idag ska jag typ.. eller jag vet inte vad jag ska göra idag faktist, jag vill ut, men mitt knä har typ cpat så kan typ inte gå. That sucks...
Men vi får se hur det blir, ska försöka hålla er uppdaterade under dagen i varjefall!
Ha en bra dag! puss!
Haha, 2 år sen.. GE TILLBAKA MITT HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRR!

*rubrik*

Kom hem för ett tag sen, det var inget fel på armen bara någon sorts smärtsak som höll i sej i några veckor så ska gå runt med nån bandage sak. Har precis färgat håret i varjefall, vart lila, as usual?
Fint väder ute? haha, nej men ska iväg till emelie sen också, tjejkväll! woopwopp!
Men har typ ingenting att blogga om så ska sätta mej och designa lite, puss babes!
Ge mej ♥

Lunch

Precis varit på akuten och nu sitter jag och käkar lunch med päronen! Super! Vad gör ni? Puss!


Hiss/Diss


Äkta vänner. Det är helt sjukt hur underbart det är när t.ex jag nu har skadat armen, när man får sms från vänner som frågar hur man mår och allt, även fasten det inte är så seriöst. Eller när man mår dåligt men inte visar det, men ändå får frågan ''Mår du bra tintin..? ♥'' Och jag vill väll rikta in det där på några speciella personer, men ni vet vilka ni är så det behöver jag inte säga här.
Min familj. Det ända jag vill säga till er är Jag älskar er, mest av allt! ♥


Människor som spammar.. Alla har väll någon gång varit med om att en kille/tjej typ sitter och spammar, asså.. skriver typ heeeeela tiden så fort man är inne på facebook och om man inte är inne på facebook så smsar dom istället, jag avskyr verkligen det! och när man inte svarar skriver dom typ ''?????'' eller ''HALLÅ?!'' Man typ men snälla svarar jag inte vill jag inte prata med dej, simple as that.
Människor som inte kan skriva på svenska även fast dom är rena jävla svennar. Jag irriterar mej så sjuuuuukt på hobbyturkar (svennar som leker blattar) Är du svensk, skriv på svenska och inte typ ''Jalla bror abooo såg du katten eller värsta götten'' Jag irriterar mej på utlänningar som skriver så också, det är liksom.. prata ordentligt människor.
Sverigedemokrater. Seriöst? Varför skulle inte utlänningar få bo i vårat land? Det är inte ens säkert att DU är helt svensk, ingen är helt svensk och om man måste vara helt svensk för att få bo är får ju inte NI heller det, tänk efter innan ni säger något people. Och nu kommer säkert ni lagga pga det jag skrev över och nu skriver det här, men hur dom pratar har ingenting med vart dom får bo och inte.

Glöm inte!

Glöm inte frågestunden people! Fråga så myyycket ni kan! jag lovar jag svarar på allt!
<Klicka på bilden för att komma till frågestunden>

sjukaaaaaan

Blir nog ingen skola idag heller, drar in till akuten och checkar min arm, om det inte är något fel på den blir det skola, annars... vet jag inte... haha.
Men ja, så ni vet det liksom och inte tror att jag är död, liksom AAAAH JAG ÄÄRR DÖÖÖÖD. Ni fattar.
Nej, det gör ni nog inte meeeen ändå.
Nu fick jag jätte ont i huvuvet.. suck. JUSTE!! Det är fredag den 13de AWESOME! Jag får typ alltid tur fredag den 13de. Men jag fattar inte varför fredag den 13de har blivit så stort..? det är en dag.. som händer några gånger på året.. med nummer 13.. makes no sense.
Men nu ska jag dra och göra det sista och sedan dra in till akuten, woopwopp.
Puss babes!

ny design!

Har suttit och fixat lite med en design några timmar nu, vart ganska nöjd, den vart ren och fräsch.
Vad tycker ni?

It hurts...

Jag drog aldrig till skolan, jag ramlade på väg ner till bilen och kunde knappt röra armen, sen somnade jag och vaknade vid tolv gråtandes för att jag hade världens hemskaste dröm... Mamma fixade lite mat och nu har vi käkat klart och mamma ska ringa till närakuten så ska vi se om det är något viktigt eller så. Men jaja, pga det så kommer jag inte kunna blogga så bra idag, men jag hoppas ni har en bra dag! Puss babes!


inte riktigt..

har inte riktigt fixat klart mej än men var ju tvungen att uppdatera er!
Idag blir det skola, sen hem och fixa lite mer med rummet och sen färga håret, kan ni gissa vad jag ska färga för något? ;)
haha, men nu har plattången blivit varm, ha det bra! puss ♥

okej..

Haha, vi gör så här, inom kort så ska jag göra ett videoinlägg.. woopwopp! haha.. Nej men seriöst, det kan väl vara kul? :D Eller så gör jag så att jag svarar på frågestunden i ett videoinlägg? eller så gör jag båda!
Och med det här säger jag godnatt!
sov sött babes! ♥
Själv ska jag lägga mej och kolla film med min choklad ♥

Frågestund!

okej, vi kör en ny! och nu jävlar hoppas jag att ni ställer maaaaaaassa frågor! annars kommer jag inte svara på dom. ägda. SÅ FRÅGA PÅ NU SÅ SVARAR JAG I SINOM TID!!!!!!

Shitt!

Det är verkligen skit svårt att blogga nu när skolan börjat! hinner inte på morgonen glömmer bort på dagen och sen när jag kommer hem är jag så jävla trött. Och statistiken har sjunkit så jag vet inte vad?! wtf liksom?! Måste verkligen bli bättre, jag lovar jag ska försöka blogga så fooort jag får chansen! Allt för er babes ♥
Men okej, utöver det så har jag varit i skolan och sen tog jag med lillebrorsan hem och precis när vi kommer hem möter vi mamma i dörren, följer med henne till willy's köper massa gott och nu har vi äntligen kommit hem och jag och mamma ska sätta oss för att kolla på lite tyger till mitt rum och sen hade jag tänkt att jag skulle hinna sätta mej och designa lite, men vi får se hur det blir! Det ska bli bättre bloggning, jag looovar! Men nu kallar maten!
Hoppas ni har haft en bra dag! puss!
Och mer än det finns det ;)

picture


orkar inte.

seriöst, det har gått en dag av skolan och jag har redan fuckat upp allt. Orkar verkligen inte gå upp 6 varje jävla morgon masa sej iväg till skolan sitta och plågas i 7 timmar och sen börjar allt om igen. fuck this.
Men okej, idag var ju första skoldagen och ja.. förklaringen finns ju över? vid typ kvart över 2 hade jag möte med morsan, kuratorn och lärarn. Efter det så drog jag och frida till ica och köpte lite gott och sen drog vi hem till mej och kollade på film.
Sjukt galet trött jag är! seriöst jag skulle kunna decka när som helst.. så ska ta bort sminket och sedan lägga mej i sängen och sova. vi ses förhoppningsvis imorgon babes! puss!
bild från julafton.

Bläblä

Internet dog så jag bloggar från mobilen istället, ska i varjefall gå och lägga mej nu, vill inte vara bajs trött imorgon.. Men vet ni vad jag kom på? Jag vill ha pojkvän... Seriöst, jag saknar verkligen någon man kan mysa med och allt sånt.. Den som ger mej en pojkvän får... En ko! Fett värt då ju?! Skulle lätt gjort det om ja inte varit så lat. Men nu ska inte jag babbla, imorgon är det skola, skjut mej, börjar med språk kl 8 skjut mej en gång till... Jaja, jag måste få betyg i allt så nu jävlar! Haha, men vi ses imorgon babes, puss!

Bjuder på en osminkad bild..


städa

Kom hem för en timma sen typ, var ju i farsta med emelie satt på expresso house i ungefär 2 timmar! så sjukt vad mycket vi hade att prata om, inte träffats på ett tag jue. Men när jag kom hem så dansade jag lite med lillebrorsan och nu sitter jag här, det är snart mat så ska ta bort sminket och städa rummet lite, skola imorgon ju.. fan alltså orkar inte! men nu ska jag sköta mej, måste få godkänt i alla ämnen om jag ska kunna få stipendiumet! haha god luck tintin ;) haha.. nej men jag ska ta hand om min omgivning, mina vänner, skolan och framför allt mej. haha.. kan jag verkligen behöva!
Men nej nu ska jag ta bort sminket och komma igång med städningen! puss babes!
Haha bjuder på en bild ifrån julafton!

wow!

jasper felder är min gamla lärare jag hade förut! så sjukt coolt! :D

Ändrade planer

Vart lite ändrade planer, sitter på expresso house med Emelie just nu, vi går runt lite och snackar, mysmys!


nytt:

Och sen fick jag ett par byxor och en blus men dom orkar jag inte hämta, haha, puss!

stan

Okej, förlåt för igår men hade ingen lust att blogga alls. Men i lördags så var jag och mamma i farsta och shoppa lite, hon köpte saker till mej för 2000 kr, fyfan vad bortskämd jag är.. kan visa vad jag köpte i ett inlägg lite senare.
Men sen på kvällen så mötte jag upp agnes och drog till wilma sen vid 12 tiden så kom frida, vi kollade film spelade, hoppade runt och hade allmänt kul! På söndagen så vaknade vi runt 2 skulle jag tro och sen vid 4 så drog frida och agnes hem medans jag och wilma ställde oss och gjorde en fet kladdkaka och käkade upp den, haha.. men vi låg inne och kollade på tv hela dagen sen på kvällen så kom fina mamma och hämtade mej och när jag kom hem så hoppade jag in i duschen, rakade mej, tvätta håret, kroppsolja och allt sånt mys, sen när jag var klar med det så hade jag i en hårinpackning och ansiktsmask och satte mej och målade naglarna, sen efter typ 2-3 timmar kommer jag på att jag fortfarande har inpackningen och ansiktsmasken på så då tar jag bort den och satte mej och lirade lite wow med viktor, en allmänt mysig kväll om jag får säga det själv.
Dagens planer blir i varjefall att dra in till stan med Victora hon skulle typ lämna tillbaka några grejer och kolla på hollister och snäll som jag är så följer jag med, haha. Men det blir väl någon fika eller nått sånt också!
Men nu ska jag käka någonting och sen få tag på Victoria, puss!
Älskar dej världens finaste lillebror ♥

*rubrik*

Har inte bloggat på ett tag för att jag inte orkat, funderar på att sluta.. vad säger ni?
Iaf, jag har varit hos wilma idag och igår och allt sånt.
Morgondagens planer blir att träffa victoria och dra in till stan, men nu ska jag sova, pusspuss!
någon random bild från i somras.

Just girly things..


Lunch

Sitter på cafe voltaire med mamma just nu och tar en sen lunch. Men nu kom maten, jag uppdaterar senare!


Home sweet home!

Äntligen hemma! eller okej jag kom hem för 1 timma sen ungefär men käkade direkt när jag kom hem.
Förlåt men har verkligen ingen lust att blogga just nu, vill bara spendera lite tid med familjen! puss!

länkbyte!

Gör nu ett länkbyte med 4 söta tjejer, checka in deras blogg!
http://itsagiirlthing.blogg.se/

Just girly things..


.

Den där galet hemska känslan man får när man åker ifrån pappa...


teenager post..


2012 wishes


Skåne - Stockholm

Godmorgon sunshines!

Hur mår ni? själv är det lugnt.
Idag ska jag ju åka hem, tåget går 13.49 här ifrån simrishamn sen är jag hemma runt 9 ikväll, kul va? haha, nej.. Men jag ska göra några tidsinställda om jag hinner så ni får något att titta på undertiden.
När jag kommer hem så kommer inte jag få käka något socker alls så vi får se hur bra jag kommer klara det, haha! Nej men minst en månad ska jag klara det i varjefall! Önska mej lycka till? ;)
Nu måste jag packa det sista, ink. datorn! Så vi ses senare babes! puss!
Haha, bjuder på någon jätte random bild jag hitta!

before i die i'm gonna..


HOCKEY!

KOMIGEN NU SVERIGEEE!!!!!

Dagens lars!



The boys who...


tjäna pengar snabbt?

Vill du tjäna pengar snabbt och enkelt? Då är det här bästa sidan!
Har sätt att jätte många börjat använda den här sidan, men aldrig orkat bry mej, men så nu tänkte jag, äsch jag testar! och vet ni? jag har redan tjänat pengar! helt sjukt grym är sidan! tycker ni ska bli medlema och börja tjäna pengar ni med! :D

Länkbyte!

Katina wiberg är en as cool brud jag brukade hänga med lite förut, men tyvärr inte längre :/ Men hon har en skit fin blogg som jag tycker ni ska kolla in!
http://katinawiberg.blogg.se/

Tips till en bättre blogg.

1. Många bilder! Försök ha bilder i varenda inlägg! blir mycket roligare att läsa då!
2. Skriv ordentligt. Skriv inga slarviga inlägg utan lägg ner tid på det du skriver för det är ju inge kul att läsa typ ''Tja bloggen jag åt nyss, nu ska jag ut, hejdå.'' Ibland kan även jag göra slarviga inlägg men jag försöker att inte göra det.
3. Skriv ofta! Skriv ofta men inläggen måste vara väl skrivna!
4. Ha en fin design! Ha ingen slarvig dålig design som är gjord i paint eller picnik eller något sånt, det är inte alls kul med en blogg med sån design. Så ha en välgjord design!
5. Blogga om det du kan eller gillar! Det är inte kul att läsa en blogg som skriver om något som den personen inte har något intresse för, som om jag skulle sitta och skriva om djur, visst jag älskar djur och sånt, men jag är inte ett dugg insatt i det. Min blogg är dock okatigoriserad (Konstig stavning) så jag skriver om allt möjligt, men bara saker jag gillar/kan ;)
Puss!

Just girly things..


Cred till den här bruden!


Tips!

Jag vill tipsa om en sida. www.uffessakerochting.se är en sjukt bra sida, finns massor av saker som är onödiga att ha men ändå ett måste! Jag köpte ex. mitt iphoneskal därifrån, ni vet det här:
Fett värt köp ju! Men det säljs även massor av andra saker som unbra, zumba, klockor osvosv och som pricken på i:et så är allt fraktfritt!
Så jag tycker verkligen ni ska kika in där!

teenager post..


2012 wishes


Sweden!

Äntligen är jag i sverige igen! Kom precis över bron och snart ska vi stanna på donken och käka. Idag blir det bara att sitta i bilden packa och sova, haha, är så sjukt galet trött!
men ehm... jo, juste! när jag kommer hem så ska jag fixa designen, men nu är jag framme på donken, ses!

before i die i'm gonna..


Accept yourself..


God natt!

Nu ska jag lägga mig och sussa, måste upp ganska tidigt imorgon eftersom att vi ska åka vid 11 typ.
Sov gott babes ♥

Gör du gratis designer?

Ja, jag gör gratis designer, det är bara att lägga till mig på facebook, lämna en kommentar eller mejla mig på [email protected] och när du beskriver hur du vill ha din design så måste det innehålla:
- Vilka bilder du ska ha ink. vart dom ska sitta, om dom ska vara utklippta eller inte.
- Hur du vill ha texten ex. vilken stil, färg osvosv.
- En väldigt exakt förklaring på hur du vill att designen ska se ut ex. vart texten ska sitta, om du ska ha en presentation eller inte (då måste jag ha en bild till presentationen och vad det ska stå) , Vad du vill ha för bakgrund osvosv.
hope you get it! puss!

The boys who...


Haha så jävla standard!


Känslan..

Är det bara jag som älskar känslan när man är ute och går och inte har någon aning om vart man är eller vart man ska, man liksom bara går där och tänker på allt och inget.
Jag var i varjefall nyss ute och gick, tror jag var ute i ca 1 1/2 timma, hade ingen aning om vart jag var, men ville inte gå hem ändå så det spelade ingen roll.
På tal om ingenting så ska jag ju hem imorgon, vi åker nångång vid 11 och sen i övermorgon så drar jag hem till stockholm igen, så att ni är medvetna om det liksom, haha.
Jaja, jag ska inte sitta och prata om massa ointressanta grejer.
ses sen! puss!

Don't love you.


Just something.


kbry osvosv.

Är det nu jag ska bry mej, eller vadå?
Lilla du jag föddes inte för att du skulle gilla mig, ledsen om du trodde det.

before i die i'm gonna..


sådär ja.

Nu har jag äntligen gjort klart alla tidsinställda inlägg, dom är inte riktigt så roliga, men det är sånna där bilder som typ ''just girly things'' ''before i die'' och sånt. Det kändes helt enkelt enklast att göra.
Morgondagens planer blir att dra till tyskland och shoppa lite, men jag ska inte köpa något eftersom att jag sparar till en kamera, och jag vet, jag har redan en systemkamera men jag vill ha en liten som man kan ta med sig så att jag kan ta bilder till bloggen också. Fast jag vet inte ens om jag skulle gå runt med den på fritiden, vet inte om jag skulle orka det, men ändå! haha, men nu ska jag nog gå och lägga mej, är så sjukt trött! Man kan ju inte sova här eftersom att det är massa ungar som springer runt på morgonen, suck...
Men vi ses! puss!

rubrik osvosv

Ohnej! nu börjar statistiken sänkas igen! Jag måste verkligen ta tag i bloggen igen! Men nu när jag är nere i danmark så har jag så galet segt internet så det är nästan hopplöst att ens ta sig in på blogg.se, helt sjukt segt är det.
Men jag tänkte såhär, nu när internet är helt okej snabbt så gör jag massor av tidsinställda till dom dagarna jag är här, så behöver jag inte tänka jätte mycket på bloggandet. Smart chey.
Men förövrigt så har jag jobbat på en ny design, igen. Tänkte att jag kunde byta till den nångång, senare, eller nått, haha. Vart ganska nöjd med den så det blir nog ganska snart faktist.
Jaja, nu ska jag sätta mej och göra tidsinställda till er, puss!


tralalalaaa

Jag är så galet glad att statistiken höjts så mycket! Men nu satsar vi på ännu högre!
Jag ska snart iväg till badet, men kan inte bada, FML.
Men jag får ta bilder istället, woho! haha, men nu måste jag dra! förlåt!
ses!

svar:

lucas om chill pill:
ofta du spelar wow ?
realm? pvp/pve? lvl?
va heteru?

Yes i do.
Men har inte det installerat på datorn längre så ska fixa det.

Jenny om @ bilen:
Lalandia ? :) <3

rätt! <3



True


chill pill

sitter i soffan nu och chillar lite med brorsan och farsan. Har precis varit i ''centrum'' och handlat lite, änså länge är det ingen som kunnat lista ut vart jag är :D haha, men jag kommer nog inte blogga så bra när jag är här, sorry for that! men vi ses väl någon gång senare ;) puss!
gammal bild.

@ bilen

sitter i bilen nu, påväg till danmark! woho! jag kommer nog inte blogga så mycket nu i bilen så vi gör såhär, jag har ju fortfarande inte sagt vart jag ska i danmark right? så vi gör en liten tävling, den som kan gissa vart jag ska får en länk! puss!
lycka till!

god natt!

Nu ska jag sussa, imorrn måste jag upp ganska tidigt, åker iväg till danmark vid 11. Och ja jag kommer blogga där, så oroa er inte ;) haha, godnatt sunshines!
haha bjuder på två bilder! ;)

haha


2012 wishes


hahah!


länkbyte?

Jag gör länkbyten med alla med ca 70-120 läsare per dag, så om du är sugen är det bara att kommentera eller skriva på facebook!
puss!

the boys who...


2012 wishes


god natt mina fina!

god natt mina fina, hoppas verkligen ni har haft en grym kväll! gott nytt år babes!

haha! seriöst jag dör!


svar:

tack! fick det av en kompis så vet inte riktigt, men det var ett tag sen så den finns nog inte kvar ändå. :)

image description

Gott nytt år!


RSS 2.0