eftersom att...

Eftersom att jag inte bloggar längre, som ni säkert märkt, haha.. Så tänkte jag informera er om hur ni på andra sätt kan följa mig.
Jag accepterar inte alla på facebook så därför är det inte jätte stor idé att lägga till mig där, men ni kan alltid prenumerera :)
Senså har jag en tumblr som jag uppdaterar oftast flera gånger om dagen, men där är det nästan inga privata bilder som är mina, utan mest bilder jag gillar och som jag har lust att lägga upp :)
Sen har jag ju instagram som alla andra, den uppdaterar jag väldigt ofta också och där är det mer, ego bilder eller bilder om min vardag osvosv.
så där kan ni ju följa mig om ni vill fortsätta följa mig på något sätt c:
-
Facebook: Tintin Larsson (klicka på texten för att komma till min facebook)
Tumblr: Thlm98 (Klicka på texten för att komma till min tumblr)
Instagram: Thlm98


Tog lite bilder för några dagar sedan och det här är resultatet :)

15 juni 2012

Godmorgon finisar!

Igår så drog jag och mötte upp Katina och Frida, vi drog till grillen och käkade kebab och sen drog vi vidare till sjöängen och chillade, sen mötte vi Daniel och Rustan och spelade fotboll en stund sen drog katina och vi andra 4 drog till en liten ö och bara chilla sen drog jag och Frida runt typ 8 tiden hämtade Wilmas byxor sen åkte vi och mötte henne och sen gick jag och Frida hem. Sjukt mysig dag faktist!
Puss!Min outfit från skolavslutningen!

LALALAlala.

Okej, jag har faktist tänkt att jag ska börja blogga igen, i varjefall under sommarlovet då man faktist har tid.
Men först ska jag fixa en über snygg design och det ska min fina vän elinor hjälpa mig med, men hon har inte tid förens om några veckor, så ni får vänta ett tag på designen :)
Men så länge kan jag blogga lite smått!
Puss!


Langar en bild från gotland från 6an när jag var där med min fina klass ♥

Hej Agnes

Mongo video


RSS 2.0